Wanneer gaat deze verandering in?
De nieuwe internetabonnementen en prijzen gaan vanaf 1 juli in.

Wat worden de nieuwe prijzen?
De nieuwe prijslijst is hier te vinden.

Waarom wijzigt Online.nl de prijzen?
Bij Online.nl bieden wij altijd het compleetste pakket voor de beste prijs. FOX Sports 1, 2 en 3 én alle interactieve opties zitten standaard in het basis tv-pakket. Ook in de toekomst willen wij graag de meest complete ervaring blijven bieden. Vanaf 1 juli bieden wij nieuwe klanten één compleet aanbod aan: Maximaal Internet. Wij bieden onze bestaande klanten ook het versimpelde en complete portfolio aan. Om de verandering niet te groot te maken, zijn er voor bestaande klanten vanaf 1 juli twee internetabonnementen: Internet en Maximaal Internet.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?
Wij bieden onze bestaande klanten dit versimpelde en complete portfolio aan. Om de verandering niet te groot te maken, zijn er voor bestaande klanten vanaf 1 juli twee internetabonnementen: Internet en Maximaal Internet. De prijzen van het internetabonnement en het starttarief en de prijs per minuut van de belbundels veranderen vanaf dan ook. De nieuwe prijslijst is hier te vinden.

Wat betekent dit voor nieuwe klanten?
Vanaf 1 juli bieden wij nieuwe klanten één compleet abonnement aan: Maximaal Internet. De klant is hiermee altijd verzekerd van de maximaal haalbare internetsnelheid die wij kunnen bieden op het adres via het DSL netwerk van KPN.

Wat is het Maximaal internet product precies?
Met Maximaal Internet bieden wij de zekerheid dat de klant altijd de maximaal haalbare snelheid op het adres ontvangt. Zo kan de klant altijd onbezorgd en tegelijk op meerdere apparaten tv kijken, surfen en gamen. En wordt het netwerk in de toekomst verbeterd, zodat er nog meer snelheid mogelijk is? Dan ontvangt de klant altijd deze verhoogde snelheid. Zonder daar iets voor te hoeven doen of meer te moeten betalen. De klant krijgt dus altijd de maximale beschikbare internetsnelheid.

Wat is het Internet product precies?
Wij bieden bestaande klanten die minder dan 35 Mb/s kunnen ontvangen op hun adres, het Internet abonnement aan. Indien er op deze adressen in de toekomst meer internet beschikbaar is, ontvangen klanten hier automatisch een e-mail over.

Krijg ik meer snelheid en wanneer?
Als onderdeel van deze veranderingen, zal een groot deel van onze bestaande klanten omgezet worden naar een hogere internetsnelheid. Deze omzetting zal grotendeels in juni 2019 plaats vinden. Klanten die nu ADSL Basis, ADSL Extra, Internet 30 Mb/s of Internet 50 Mb/s met een lagere snelheid dan 35 Mb/s hebben, worden omgezet naar Internet. Klanten met 50 Mb/s internet die meer snelheid dan 35 Mb/s kunnen krijgen en klanten met 100 Mb/s worden omgezet naar Maximaal Internet.